FlexLimit

Flexlimit logo

Max belopp: 3 000 – 20 000 kr
Löptid: Flexibel
Bet-anm: Ej OK | UC: Nej

Ansök hos FlexLimit >>

FlexLimit är en ny aktör inom smslån som har erbjudit lån på mindre belopp sedan 2015. Man gör det på ett lite nytt sätt genom att kunderna får del av en flexibel låneram med ett tak. Som låntagare väljer du själv hur du vill utnyttja krediten.

FlexLimit erbjuder svenska medborgare som är fyllda 20 år och som har regelbunden inkomst möjligheten att ansöka om en flexibel kontokredit på mellan 3 000 – 20 000 kr. Löptiden för krediten är flexibel med ett minsta månadsbelopp av nyttjad kredit.

C Finance AB är det bolag som står bakom tjänsten. Bolaget driver även Meddelandelån, som är ett av de äldsta smslåneföretagen. Genom åren har C Finance utmärkt sig på marknaden för smslån och småkrediter på ett positivt sätt genom att ha en genomgående hög kundnöjdhet för sina tjänster och genom att ställa förhållandevis höga krav på sina låntagare.

Fördelar och nackdelar

+ Stora och välkända C Finance AB som moderbolag
+ Flexibel kredit på eget konto – gör uttag när du vill
+ Omedelbara utbetalningar för Handelsbanken och Nordea
+ Använder inte UC
+ Generösa öppettider – även kvällar och helger

– Accepterar inte betalningsanmärkningar
– Olika kreditgränser ger olika räntesatser

Flexlimit i mobilen

Kontokredit – ett alternativ till smslån

FlexLimit erbjuder fem olika kreditgränser, nämligen 3 000 kr, 5 000 kr, 10 000 kr, 15 000 kr och 20 000 kr. Blir du beviljad krediten har du fri tillgång till den upp till kreditgränsen. Behöver du pengarna snabbt begär du ett uttag omedelbart, men du kan också välja att låta krediten stå kvar och använda den till exempel som en buffert för kärvare tider. FlexLimit erbjuder alltså ett lite mer flexibelt alternativ till smslån.

Villkor och legitimering

De grundläggande villkoren för att ansöka om ett lån hos FlexLimit är att du ska vara minst 20 år fyllda, ha en regelbunden inkomst (kreditkontroll görs med information från CreditSafe – inte UC), vara skriven i Sverige och sakna betalningsanmärkningar.

Hos FlexLimit kan du enbart ansöka online och det innebär att du måste kunna legitimera dig digitalt via e-legitimation. Du behöver också ha ett svenskt telefonnummer.

Utbetalning

När du gör ett uttag från din kontokredit hos FlexLimit kan du få pengarna direkt, förutsatt att du har konto i Handelsbanken eller Nordea och du gör överföringen när kundtjänst har öppet. Uttag till andra banker tar mellan 1-2 bankdagar.