Nytt räntefritt smslån

ViacontoAntalet kostnadsfria smslån blir fler och fler för varje månad och här kan vi presentera en ny låneprodukt signerad Viaconto. För nya kunder som väljer att låna maximalt 1000 kr utgår inga som helst avgifter och heller ingen ränta under förutsättning att lånet betalas tillbaka senast på förfallodatum och det i sin helhet.

Viacontos ny kund-erbjudande är en bra lösning för dig som upptäcker att det saknas lite pengar på kontot för att betala det nödvändigaste exempelvis dagarna innan lön. Du ansöker direkt på nätet och får besked inom bara några minuter. Vid beviljat lån kan du även få pengarna samma dag, vilket är en stor fördel. En annan fördel är att Viaconto inte hämtar ut kreditupplysning via UC.

Tre steg till pengar på kontot
Att ansöka om smslån på nätet är nästan alltid en mycket enkel sak och Viaconto har verkligen inte komplicerat saker och ting i onödan. I praktiken är det tre steg du ska utföra för att ansöka online.

1. På förstasidan på Viacontos sajt hittar du överst en flik med titeln ”Första lånet 0%”. Klicka på den fliken och ange sedan hur mycket du vill låna. För att lånet ska vara räntefritt och avgiftsfritt gäller det att du lånar mellan 500-1000 kr (50 kr-intervaller).

2. Kontrollera att lånet kommer att gälla utan kostnader och fyll sedan i dina personuppgifter och bankuppgifter.

3. Läs och godkänn sedan de villkor som gäller för lånet och skicka in din ansökan.

Viaconto – även för större lån

Erbjudandet till nya kunder är i princip till för att just attrahera nya kunder. Lånesumman hos Viaconto kan vara så hög som 10 000 kr och återbetalningen kan vara upp till 90 dagar (tre månader). Det gör att den här långivaren erbjuder god flexibilitet och det är något som kanske inte är standard hos alla smslånegivare.

About the author