Få ditt smslån inom 15 minuter

smslån på 15 minuter

De flesta långivare inom smslån är snabba på att betala ut lånepengarna efter att lånet har blivit beviljat. Det finns emellertid några som tänjer på gränserna lite extra och här ska vi berätta lite närmare om hur Flexlimit fungerar.

Hos Flexlimit ansöker du om smslån på 5000 kr, 10 000 kr eller 15 000 kr i form av en kontokredit. Det beviljade kreditbeloppet är ditt att förfoga över hur du vill. Du kan till exempel välja att göra ett uttag på hela krediten på en gång, eller ta ut mindre delar av den när du verkligen behöver ett tillskott till hushållskassan.

När du gör ett uttag har du möjlighet att få pengarna på ditt konto inom så lite tid som 15 minuter. Det är inte unikt bland företag inom smslån, men vad som är lite speciellt är att Flexlimit samarbetar med inte bara en bank, utan två stycken. Har du bankkonto hos Handelsbanken eller Nordea kan du räkna med att du har dina pengar på kontot inom 15 minuter. Är det så att du har konto i en annan bank kan det ta lite längre tid att få pengarna.

Det finns en extra fördel vi ska berätta om och det handlar om att du även kan göra uttag från din kontokredit på lördagar och söndagar. Uppstår ett akut behov av likvider under helgen kan du få nästan omedelbar påfyllning under kundtjänstens öppettider (kl. 09:30 – 17:00 på lördagar respektive kl. 12:30 – 16:30 på söndagar).

Mer om Flexlimit smslån

Flexlimit är ett nytt varumärke inom smslån, men bolaget som äger varumärket och driver tjänsten har en mycket lång historia. Det är C Finance AB, som har varit verksamt ända sedan smslånens födelse i Sverige, det vill säga 2006, som står bakom Flexlimit.

Genom att C Finance AB har skapat tjänsten Flexlimit erbjuder man inte längre bara smslån, utan även mer flexibla kontokrediter. Med sistnämnda får du fördelen att du kan göra uttag och återbetalningar med större frihet vilket kan vara en bra lösning till exempel om du har behov av en extra buffert.

About the author