Säker Finans breddar sitt erbjudande

smslån hos säker finans

Säker Finans är inte en helt ny långivare. Det var 2015 som denna aktör öppnade för utlåning och moderbolaget S & A Sverige AB har faktiskt erbjudit payday-lån/smslån sedan 2006 (genom Mobillån). Sajten Nyasmslån.com handlar emellertid inte bara om nya långivare, utan också om nya låneprodukter, och Säker Finans är en långivare som alldeles nyligen har gjort ganska stora förändringar i sitt erbjudande.

Ansök om lån på upp till 40 000 kr

Säker Finans hade redan vid starten ett för smslån lite mer udda erbjudande eftersom lånesumman kunde vara så hög som 20 000 kr. Numera är maximal lånesumma inte mindre än det dubbla, det vill säga 40 000 kr. I praktiken går det väl rent tekniskt inte längre att tala om att Säker Finans erbjuder klassiska smslån, utan att det mer handlar om typiska privatlån.

Det är inte bara lånebeloppet som Säker Finans har gjort justeringar i. Även möjligheterna för dig som kund att själv bestämma återbetalningstid har blivit större. Kortast möjliga kredittid är 61 dagar medan längsta möjliga är 360 dagar, det vill säga ett år.

För lån på upp till 5000 kr bestämmer du själv på hur många månader du vill dela upp återbetalningen; 61, 90, 120, 150, 180… 360 dagar, du avgör detta på egen hand. Väljer du att låna mer än så kommer du att vara mer begränsad när det gäller de kortare återbetalningstiderna. Väljer du att låna till exempel 12 000 kr är kortast möjliga kredittid 180 dagar och lånar du 20 000 kr måste du välja en återbetalningstid på minst 300 dagar.

Kreditkontroll av nya kunder

Som ny kund hos Säker Finans kan du inte räkna med att kunna få låna 10 000 kr eller mer. Denna förmån är förbehållen dem som har återbetalat ett eller ett par tidigare lån och som dessutom har blivit beviljade en kreditlimit som ligger över det beloppet. Hur mycket du kan få låna som ny kund avgörs från fall till fall. Säker Finans undersöker din ekonomi via en kreditupplysning och tittar på både kredithistorik/kreditvärdighet och betalningsförmåga. De grundläggande villkoren hittar du mer om i vår Säker Finans recension.

Sammanfattning av nyheterna hos Säker Finans

  • Du kan nu låna upp till 40 000 kr
  • Återbetalningstiden är på mellan 61-360 dagar
  • Resultatet av kreditkontrollen avgör vilken maximal kredit du får
  • Den maximala krediten kan tas i anspråk när du återkommer som kund

About the author