in Bloggen

Everydayplus – nu med kredit på 20 000 kr

Marknaden för kreditkonton växer i rask takt. Det är inte så konstigt. Kreditkonton ger en mycket större flexibilitet än ett traditionellt smslån och genomsnittskrediten blir billigare. Trenden är att de vanliga smslånen på mindre belopp minskar i antal medan antalet kreditkonton, genom vilka man kan ta ut både mindre och större belopp, ökar.

En annan trend är att de långivare som erbjuder kreditkonton löpande höjer kreditgränserna. Sist ut i raden av långivare som på senare tid har justerat gränserna uppåt är Everydayplus. Här finns numera möjligheten att ansöka om en kreditgräns på 20 000 kr (från tidigare 15 000 kr).

Varför kreditkonto?

Om det inte finns några tvivel om att du behöver låna, men du inte vet exakt hur mycket, är ett vanligt smslån en något trubbig lösning. En risk är att du lånar för mycket och därmed får betala onödigt mycket i räntor och avgifter. En annan nackdel är att du ska betala tillbaka inom en mycket kort tidsperiod.

Med ett kreditkonto kan du göra uttag av valfri storlek när som helst. Det gör att du enklare kan matcha lånebehovet och du undviker att låna mer än vad du behöver. Flexibiliteten i återbetalningen gör också att du inte behöver betala tillbaka hela det lånade beloppet vid ett eller ett par tillfällen. Kort sagt har du större valfrihet!

20 000 kr på ditt kreditkonto inom 15 minuter

Hos Everydayplus kan du få din kreditansökan beviljad inom 15 minuter och göra ditt första uttag strax efter det. Första steget i ansökningsprocessen är att du ska identifiera dig. Det kan du göra via såväl bankID som via internetbank (Everydayplus har stöd för nästan alla banker). I nästa steg väljer du önskad kreditgräns samt hur mycket du vill ta ut vid ditt första uttag för att sedan komplettera ansökningsformuläret med dina personuppgifter. Du får sedan normalt besked via e-post inom 15 minuter, förutsatt att du ansöker när kundtjänst har öppet. Notera att det inte är säkert att du blir beviljad en kredit på upp till maxgränsen. Allt beror på hur din kreditvärdighet ser ut.

Så fort ansökan har beviljats kan du göra ett första uttag. Minsta möjliga uttag är 200 kr medan maximalt uttagsbelopp är detsamma som din kreditgräns.

Everydayplus erbjudanden om en kreditgräns på 20 000 kr gäller även för befintliga kunder, förutsatt att den nuvarande kreditgränsen är 15 000 kr. Den som redan är beviljad en kredit på 15 000 kr hos den här aktören behöver bara logga in på sitt konto och där i en rullist välja alternativet 20 000 kr.

Written By: